You are here: Home › about-us

Контакт информации

 

Друштво за производство, трговија и услуги

НАБА ЛИНЕ дооел
Ул. Андреја Зограф Бр.10
1000 Скопје / Македонија
Тел: +389 2 20 33 941
Факс: +389 2 20 50 718
Е-маил: info@naba.com.mk

 

За нас


Фирмата НАБА ЛИНЕ е формирана во 1993 година, со главна дејност производство на салвети изработени од висококвалитетна 100% целулозна хартија.

naba_fabrika

Со постојано инвестирање и истражување на пазарот за новитети, започнавме и со производство на висококвалитетна алуминиумска фолија и стреч фолија, кои заедно со салветите наогаат примена највеке во нашите домови, ресторани, хотели, кетеринг сервиси и сл.

Со долгогодишната работа создадовме имиџ на препознатливост на пазарот со производите под брендот НАБА.

Нашата мисија како лидер во овој сектор е да се обидеме да ги одржиме клиентите задоволни со квалитетни производи, капацитетот на производство и навремена испорака на истите.