Premium

Aluminium Foil


Napkins


Strech Foil


Фирмата NABA LINE е формирана во 1993 година, со главна дејност производство на салвети изработени од висококвалитетна 100% целулозна хартија.

Со постојано инвестирање и истражување на пазарот за новитети, започнавме и со производство на висококвалитетна алуминиумска фолија и стреч фолија, кои заедно со салветите наогаат примена највеке вонашите домови, ресторани, хотели, кетеринг сервиси и сл. ..повеќе


  Кои сме ние?

Кои сме ние


  NABA Производство

Производство


  NABA Контакт

Санитарија